Aankondiging: Heatmap, testen met advertenties en uitbetalingen

We kondigden het al eerder aan op basis van de gelekte stage 2 preview: heatmaps. Een manier om te zien waar het meeste verkocht wordt de afgelopen periode. Ten tijde van het vorige artikel was er nog de mogelijkheid om “all time”, “last month” en “last week” te kiezen. Deze optie lijkt nu weg op de stage2 area maar zien we wel terug in het screenshot dat Shane deelt in zijn aankondiging (zie onder). De officiële aankondiging van Shane die bevestigd dat heatmaps er aan komen in Earth 2:

Shane kondigt heatmaps aan voor Earth2, zoals eerder al te zien in de gelekte preview.

Vermoedelijk zien de heatmaps er nu iets anders uit dan in onze vorige post. De staging area laat nu het beeld zien dat Shane ook deelt in zijn bericht. De heatmap lijkt ook veel sneller te laden in de staging area, allicht door verbeteringen niet alleen aan de zeide van Earth 2 maar ook aan de kant van MapBox gezien de aankondiging van Shane.

Earth 2 heatmaps, screenshot van het Earth 2 bericht.

Advertenties

Ook kondigt Shane aan dat we de komende tijd willekeurige pop-ups te zien kunnen krijgen als je de kaart van wat dichterbij bekijkt. Dit zijn testen voor het plaatsen van advertenties in een later stadium. Naarmate de tijd vordert, zal Earth 2 ernaar streven om generieke inhoud aan te bieden die in de loop van de tijd meer locatie-gebaseerd wordt, een stap die de intentie heeft om meer voordeel voor eigenaren van onroerend goed te creëren. Ook geeft hij aan dat eigenaren van onroerend goed in de loop van de tijd waarschijnlijk ook hun eigen advertenties of promoties kunnen instellen. Voor nu zullen de advertenties willekeurig verschijnen en weer verdwijnen, het maakt deel uit van de test.

Hetzelfde systeem zal Earth 2 ook gebruiken als test om bonussen aan te bieden aan spelers. Zoals “easter eggs” en “andere coole dingen”, wat precies wordt niet vrijgegeven op dit moment.

Meer nieuws over uitbetalingen

Tot slot geeft het Earth 2 team aan dat de tijden voor het verwerken van uitbetalingen snel omlaag zullen gaan. Er is nog steeds een grote backlog vanwege de explosieve groei maar deze neemt langzaam af nu ze het proces beter op orde hebben. Het proces voor het vinden en vervolgen van scammers is ook verbeterd waardoor dit minder tijd kost.

Tot slot geeft Shane aan dat ze onderhandelen over een contract met een in Amerika gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in uitbetalingen voor virtuele goederen. Ook onderzoeken ze tegelijkertijd snellere uitbetalingsmethoden via hun eigen betalingssystemen. Meer nieuws hierover volgt later.

Wil je ons bedanken voor het bijhouden van het laatste nieuws? Gebruik onze code “SLTJSIBQ6W” bij landaankopen voor 5% korting voor jou en voor ons! Zo houden wij deze site draaiende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *