Afwijking op de kaart veroorzaken run op tiles

Het was plotseling even druk in de Earth 2 discord community kanalen. Een aantal mysterieuze screenshots doken op in de kanalen die ervoor zorgden dat mensen in aller haast tegels gingen kopen. Dit komt in een periode dat het rustig is in Earth 2. De meeste mensen wachten op een nieuwe fase of andere input van het Earth 2 die een hint geeft op wat er interessant kan zijn om te gaan kopen. Dit hoeft niet lang op zich te laten wachten gezien de recente aankondiging van Shane.

Shane geeft een hint over nieuwe content die snel beschikbaar zal worden gesteld.

Terwijl mensen wachten is er tijd over en die besteden mensen om te zoeken naar hints in het spel die tot een voordeel kunnen leiden. Zo circuleerde er foto’s als hieronder op de discords. Er werd een link gelegd met de recente aankondiging dat de eerste resourceessence” zou zijn en niet iets als hout, steen of water.

Een mysterieus object op de kaart in Earth 2.

Het gevolg was dat mensen massaal gingen zoeken naar zulke objecten en deze werden direct opgekocht. Soms in landen waar de tegelprijs al boven de dollar ligt waardoor dit soort acties zo 50 dollar kostten.

Echter toen iemand naar de originele Mapbox pagina ging en daar de locaties begon op te zoeken bleken de afwijkingen daar ook in te zitten. Het zijn waarschijnlijk gewoon reflecties. Oeps…

Voor de fanatiekelingen, de eerste afwijking ziet er wel iets anders uit dan een reflectie. Deze hebben wij ook op de kaart nog niet gevonden…

Wil je ons bedanken voor het bijhouden van het laatste nieuws? Gebruik onze code “SLTJSIBQ6W” bij landaankopen voor 5% korting voor jou en voor ons! Zo houden wij deze site draaiende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *