Belangrijk bericht: Fake Earth2 App in de App Stores!

Een kort nieuwsbericht. Er is een Earth2 app in de app stores verschenen. Download deze niet. De app is niet van de makers van Earth2.io. De makers waarschuwen iedereen de app niet te gebruiken. Het is onbekend of de applicatie je gegevens steelt maar het Earth 2 team zou ook nooit EU2.29,- voor de applicatie vragen.

De app ziet er als volgt uit in de app store:

Hieronder het officiele bericht:

Het originele nieuwsbericht van de makers van Earth 2

Vrij vertaald:

BELANGRIJK

Er is een neppe Earth 2-app in de App Store die trending is en mensen moet betalen en installeren. Dat is NIET ONZE APP, we zouden mensen geen kosten in rekening brengen om onze app te downloaden en we zouden een officiële aankondiging doen voordat onze app beschikbaar kwam. Wees gewaarschuwd om geen apps te downloaden of te kopen, tenzij deze zijn geverifieerd op onze website of door aankondiging van een van onze officiële sociale accounts.

We hebben begrip gehad met communityleden die van Earth 2 houden en websites hebben gemaakt die Earth 2 en verschillende gegevens promoten, maar om een ​​app te maken en te proberen ons na te bootsen of mensen te misleiden en vervolgens mensen te beschuldigen is een heel ander verhaal.

Ons juridische team zal contact opnemen met Apple om de app te laten verwijderen, maar we wilden eerst een dringende aankondiging doen om onze gemeenschap te beschermen, dus vertel het verder.
Er duiken sites op die merchandise verkopen en gegevens weergeven op Earth 2, tenzij het is gelinkt op onze website (www.earth2.io) of officiële sociale accounts, is het niet officieel.

Dank je

Wil je ons bedanken voor het bijhouden van het laatste nieuws? Gebruik onze code “SLTJSIBQ6W” bij landaankopen voor 5% korting voor jou en voor ons! Zo houden wij deze site draaiende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *