Credit Card opnames – Trial Periode

Dit weekend heeft Earth2.io eindelijk de eerste stap gezet naar automatisch uitbetalen. Momenteel loopt er een test met credit card opnames van je E2 tegoed op je account. Het E2 team geeft momenteel aan dat het eerst even kan duren voordat ze de initiële vraag hebben verwerkt. Daarna zal het nieuwe systeem gestroomlijnd worden. Ze hebben een aanzienlijk aantal ontwikkelaaruren toegewezen om dit voor alle gebruikers te leveren en het laat duidelijk zien dat we ze zich nu richten op het verbeteren van het betalingssysteem op grote schaal.

Benodigde tijd: 15 minuten

Uiteraard testen wij deze mogelijkheid even uit voor jullie.

 1. Upload eerst je ID en een rekening afschrift

  Om credit card opnames te mogen aanvragen moet je eerst je identiteir verifiëren. Zoals je op de meeste sites ziet waar dit nodig is gaat dit door middel van het uploaden van je ID kaart of paspoort. Indien je meer dan $1000,- wilt uitkeren dien je ook een afschrift van een energierekening of soortgelijke rekening waar je adres op staat te uploaden.

  Deze documenten worden bekeken door het Earth2 team. Er zal eerst “PENDING” komen te staan. Bij ons waren de documenten na zo’n 10 minuten al goedgekeurd en konden wij door met stap 2. Het kan zijn dat het voor jou wat langer duurt als er meer mensen gebruik maken van deze functionaliteit.

 2. Voer de gegevens van je credit card in

  Nadat je ID en e.v.t. rekeningafschrift met adres zijn goedgekeurd kan je de gegevens van je credit card invoeren. Hier worden ook de kosten weergegeven. Voor uitbetalingen tot $5000 zijn deze 2%, $5001-$30000 wordt dit 1.5% en hoger wordt het 1%.

 3. earth2 brengt $0,01 in rekening van uw creditcard

  Na het invoeren van je kaartgegevens zal er $0.01 van je credit card worden afgeschreven om de kaart te verifiëren. Integratie met eventueele extra veiligheidsmechanismen zoals die van ING werken naar behoren.

 4. Vraag een opname aan

  Hierna verschijnt een set invoervelden om een opname aan te vragen. Hiervoor voer je het bedrag in wat je wilt aanvragen en je 2FA code.

 5. Druk “request withdrawal”

  Nadat je “request withdrawal” drukt krijg je een bevestiging dat de aanvraag gelukt is.

 6. Bekijk de status van je huidige aanvraag

  Nadat je aanvraag bevestigd is zie je deze in het overzicht van aanvragen. Hier zie je ook de status van de aanvraag.

 7. Je ontvangt het geld op je credit card

  Na 1 dag zagen wij een reserving van het bedrag op onze kaart. De volgende dag was deze uitgekeerd.

 8. Boek het van je creditcard terug naar je rekening

  Bij ING moet je het vervolgens terug boeken naar je lopende rekening. Dit kan eenvoudig via https://www.ing.nl/particulier/betalen/creditcards/mijn-creditcard/zelf-regelen/positief-saldo-overboeken.html.

Wil je ons bedanken voor dit artikel? Gebruik onze code “SLTJSIBQ6W” bij landaankopen voor 5% korting voor jou en voor ons! Zo houden wij deze site draaiende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *