E2 University in de maak

Er is wederom een nieuw initiatief in de wereld van Earth 2. Werden er eerder al verbonden gesmeed om megasteden te maken, nu is er een verbond om een universiteit te maken in de E2 wereld.

E2 University is een plek voor makers van inhoud, onderwijzers, docenten en studenten van Earth2 en het leven. De visie is dat de bruisende E2 University uiteindelijk zal bestaan uit regelmatig geplande lezingen, lessen, presentaties en optredens. Er zou lesgegeven kunnen worden in vakken als investeringsfinanciering, aardrijkskunde, sociologie, bedrijfsmanagement, marketing, talen, culturele antropologie en nog veel meer.

Earth 2 University – een render van de huidige situatie

Hier kun je landtegels kopen: https://app.earth2.io/#thegrid/24f1784c-08db-43df-bc65-2c9ec29f1c40

Het verzoek is dat als je een maker van inhoud of een docent bent, om te kopen binnen de structuur van het Amfitheater. Dit wordt een plek waar je lessen kunt houden en uw andere educatieve aanbiedingen kunt promoten. Koop aan de buitenkant van het amfitheater als je een student (van het spel) bent en de voortgang van het project wilt volgen en uiteindelijk lessen wilt volgen, maar geen eigen educatieve inhoud hebt om te delen.

Wil je ons bedanken voor het bijhouden van het laatste nieuws? Gebruik onze code “SLTJSIBQ6W” bij landaankopen voor 5% korting voor jou en voor ons! Zo houden wij deze site draaiende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *