Earth 2 breidt team wederom uit

Het Earth 2 team breidt zich wederom uit met een nieuwe ontwikkelaar. Ferran Galvañ is de nieuwe Lead Technical Artist.

Sinds zijn 7e creëert Ferran al virtuele werelden in allerlei editors. Op zijn 12 maakte hij zijn eerste star wars spacehip model en voor hij naar de universiteit ging had hij al ruim 400 modellen op turbosquid staan. Toeval of niet, een van zijn modellen is het grootste model van de aarde die vandaag beschikbaar is.

Enkele modellen van Ferran Galvañ te zien op zijn Turbosquid account.

Op zijn LinkedIn en in het persbericht van Earth 2 valt te lezen dat Ferran ook heeft gewerkt aan D.R.O.N.E, hetzelfde project waar ook Nathaniel aan gewerkt heeft. Vanuit daar volgt hij Nathaniel nu naar Earth 2, om een nog groter model van de aarde te maken dan hij al had.

Het Earth 2 team geeft aan enorm blij te zijn met de versterking en nieuwe Lead Technical Artist. Zij zien het brengen van geweldige graphics naar Earth 2 als een vereiste. Op zijn beurt geeft Ferran aan ook enorm blij te zijn met de overstap naar Earth 2. Hier kan hij zeker zijn kwaliteiten en vaardigheden op de proef stellen want er staat een enorme taak op hem te wachten!

Wil je ons bedanken voor het bijhouden van het laatste nieuws? Gebruik onze code “SLTJSIBQ6W” bij landaankopen voor 5% korting voor jou en voor ons! Zo houden wij deze site draaiende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *