Earth 2 heeft 250.000 spelers en verbetert support

Gisteren was er weer een officiële mededeling van het Earth 2 team. Momenteel heeft Earth 2 250.000 spelers. Om dit aantal spelers beter te kunnen bedienen zullen er een aantal veranderingen doorgevoerd worden.

Om het groeiende aantal emails te kunnen behandelen, die vooral binnenkomen doordat je een email moet sturen om een uitbetaling aan te vragen, zullen ze ZenDesk introduceren. Zendesk ontwerpt software voor klantenservice, sales en klantenbinding, voor elk bedrijf. Earth 2 zal het gebruiken om een ticket systeem aan te bieden om zo de aanvragen beter te kunnen volgen en afhandelen.

Om uitbetalingen (withdrawals) soepeler te laten lopen zullen ze ook een withdrawal form introduceren met relevante verplichte velden in de hoop dat gebruikers het Earth 2 team nauwkeurigere gegevens zullen verstrekken voor opnameverzoeken. Het Earth 2 team hoopt dat dit binnen de komende 7 dagen klaar is als er geen andere urgente problemen zijn die ze moeten aanpakken. Tot die tijd vragen ze goed op te letten dat je zoveel mogelijk informatie geeft in je eerste email en om niet meerdere malen te mailen.

Wil je ons bedanken voor het bijhouden van het laatste nieuws? Gebruik onze code “SLTJSIBQ6W” bij landaankopen voor 5% korting voor jou en voor ons! Zo houden wij deze site draaiende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *