Earth 2 nu op punt wat pas over jaar verwacht was

In een recent bericht van het Earth 2 team gaf het team aan dat de groei die Earth 2 afgelopen weken doorgemaakt heeft vergelijkbaar is met wat ze aanvankelijk hadden verwacht na een jaar of langer. Dit houdt in dat ze alle geplande items voor dit jaar nu ineens in een paar weken moesten doen. Zo moeten ze nu onder andere werken aan het opschalen van de servers, het oplossen van bugs, monitoren van gebruikersgedrag, het uitbetalen van geld uit Earth 2 en een hoop financiële zaken die nu versneld aangepakt moeten worden omdat ze enorme bedragen binnenkrijgen.

Dit alles moet natuurlijk gebeuren naast het normale ontwikkelen van het spel zelf. Het plan voor Earth 2 in zijn geheel is enorm ambitieus, maar Fase 2 is ook al een flinke kluif. Nu hebben ze ook nog eens weken in plaats van maanden voor de features die nodig zijn voor Fase 2. Om te kunnen versnellen breiden ze het team snel uit met extra ontwikkelkracht, juridisch personeel, en nog veel meer. Tot slot werken ze aan de introductie van een paar commercieel gestructureerde functies. Deze zouden gebruikers moeten helpen begrijpen welke voordelen er kunnen zijn voor grotere eigendommen en een ander belangrijk niveau van waarde toevoegen aan bestaande eigendommen (niet relevant voor de grootte).

Ze sluiten het bericht af met aan te geven dat ze dag en nacht werken en bedanken alle community moderators en beveiligingsteams voor hun inzet. Tot slot melden ze nog even snel dat ze begonnen zijn met het uitbetalen van achterstallige inkomstenbelasting.

Binnenkort verwachten wij meer nieuws van het Earth 2 team.

Wil je ons bedanken voor het bijhouden van het laatste nieuws? Gebruik onze code “SLTJSIBQ6W” bij landaankopen voor 5% korting voor jou en voor ons! Zo houden wij deze site draaiende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *