Gelekt: Stage 2 Preview

Geen enkel bedrijf kon voorkomen dat nieuwe features of producten uitlekten. Of het nu Apple, Google en nu Earth2 (E2) is, er lekt altijd wel iets voor de officiele aankondiging. Voor Earth 2 is er als je zoekt op fase 2 ineens een preview/staging URL te vinden.

De staging site bevat hittekaarten die naar verwachting ergens in fase 2 zouden komen. Je kan deze instellen voor “all time”, “last month” en “last week” om zo een overzicht te krijgen waar er veel gekocht/verkocht wordt. Deze functionaliteit zou helpen om nieuwe megasteden te vinden die over de hele wereld worden gebouwd en de trends te begrijpen waarin mensen tegels kopen.

We krijgen ook een inkijktje in hoe het ‘teleportation system‘ er vermoedelijk uit komt te zien.

We weten nog niet waar EPL voor staat, mogelijk is het ‘Earth 2 property location’. De link van je property kan gedeeld worden op social media.

Voor de rest zijn er wat kleine interface updates zoals “clear selection” dat verplaatst is naar het “tiles selected” overzicht.

Clear selection is nu beschikbaar onder het “tiles selected” overzicht.

Wil je ons bedanken voor het bijhouden van het laatste nieuws? Gebruik onze code “SLTJSIBQ6W” bij landaankopen voor 5% korting voor jou en voor ons! Zo houden wij deze site draaiende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *