Hoe kun je geld verdienen?

Gebruik code SLTJSIBQ6W om 5% korting te krijgen op de aankoop van landtegels!

Er zijn talloze mogelijkheden om inkomsten te genereren uit het bezit van land in Earth 2. Vanaf dit moment zijn er drie belangrijke inkomstenstromen operationeel en er zullen er meer worden vrijgegeven naarmate de virtuele wereld en toekomstige updates worden uitgerold.

1. Landwaarde

De prijs van land in Earth 2 fluctueert van land tot land. Elk land begint tegen de zeer aantrekkelijke prijs van $ 0,10 voor 10mx10m grond. De waarde verandert afhankelijk van de handelsprijs en de vraag per land, waardoor u potentiële kansen krijgt om laag te kopen en hoog te verkopen.

Dit handelsplatform is nu beschikbaar en operationeel en is een potentiële manier voor vroege kopers om een groot rendement te behalen op hun grondaankopen.

2. Belasting op grondinkomsten

Grondinkomstenbelasting is het inkomen dat u ontvangt op de grond die u bezit op basis van toekomstige nieuwe verkopen van grond in dat land. U hoeft niets speciaals te doen om dit inkomen te ontvangen, het wordt automatisch op uw rekening bijgeschreven telkens als er nieuwe verkopen plaatsvinden in het land waarvan u de grond bezit. Hoe meer land u bezit, hoe meer inkomstenbelasting uw land zal ontvangen over toekomstige aankopen.

TIP: U kunt hogere belastingen op grondinkomsten op uw land ontvangen door eerder land te kopen en een betere klasse land te krijgen. Er is slechts een beperkt aantal Klasse 1-, Klasse 2- en Klasse 3-tegels per land beschikbaar.

3. Referrel code – 5% bonus

In het beginstadium van Earth 2 is een promotiesysteem aanwezig om adoptie te versnellen. Het is gunstig voor het account waar de promotiecode aan gelinkt is, maar ook voor de koper van landtegels. De unieke promotiecodecode is de zien op de ‘settings’ pagina.

Bij het kopen van land kunnen gebruikers de promotiecode gebruiken. Deze code geeft de koper 5% krediet terug op hun aankoop en 5% krediet voor de eigenaar van de verwijzingscode. De verwijzingscode blijft automatisch actief op alle toekomstige aankopen, tenzij de koper deze opnieuw wijzigt.

TIP: Gebruik code “SLTJSIBQ6W” om onze website te helpen!

4. Grondstoffen delven

Wanneer gebruikers grondstoffen of andere kostbare materialen vinden op land dat in jouw bezit is, profiteer je daar ook van. Je ontvangt automatisch een deel van de opbrengst. Wat je exact ontvangt is afhankelijk van de land klasse.

5. Inkomsten uit advertenties

Wanneer advertenties worden weergegeven op grond die u bezit, krijgt u een deel van de inkomsten die met die advertenties worden gegenereerd, afhankelijk van de landklasse die u bezit.

TIP: manieren 4, 5 en 6 maken het belangrijk om te proberen land te bezitten in belangrijke, populaire gebieden in onze fysieke wereld, omdat ze waarschijnlijk een grotere kans op verkeer hebben en uiteindelijk een hoger rendement opleveren voor de grondeigenaar.

6. Digitale activa

Wanneer gebruikers bouwen op land dat u bezit, ontvangt u een deel van de waarde van die digitale activa. Dus als een gebruiker een huis, spel, winkelcentrum enzovoort wil bouwen op grond die u bezit, wordt een deel van de waarde van de activa die zijn gebruikt om te bouwen aan u gegeven in dollarwaarde en bijgeschreven op uw rekening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *