Je profiel analyseren

Als je al wat langer Earth 2 speelt zul je merken dat je profiel groeit. Met meer en meer eigendommen is het lastig om met de huidige web applicatie van Earth 2 snel een goed overzicht te krijgen van je profiel. Gelukkig kan je met Earth2Stats.xyz heel snel een prachtig overzicht maken van je profiel. Earth2Stats laat zien waar je eigendommen liggen op de wereldkaart, wat je verhouding is tussen eigendommen van klasse 1, 2 en 3, en nog veel meer.

Je profiel laten analyseren

Om je profiel te laten analyseren ga je naar je eigen profiel op de Earth 2 web app.

Bezoek je profiel op de earth2 web app

Zodra je daar bent kopieer je de URL uit je URL balk en ga je naar de Earth2Stats.xyz profiel pagina. Daar plak je de URL van jouw profiel in het daarvoor bestemde invoerveld en druk je op [Submit]. Earth2Stats.xyz gaat nu je profiel analyseren, dit kan eventjes duren.

Vul je profiel URL in in het daarvoor bestemde invoerveld en druk submit.

Zodra je profiel geanalyseert is wordt je begroet met een pagina over jouw profiel. Bovenaan vind je wat basis informatie over jouw profiel. Zo zie je het aantal eigendommen, hoeveel tegels je in totaal hebt, je net worth en hoeveel je al hebt uitgegeven in het spel. Ook zie je hoeveel procent jouw eigendommen al in waarde gestegen zijn sinds je speelt. Deze informatie vind je normaal natuurlijk ook bovenaan je profiel pagina in Earth 2 dus die zijn nog niet zo heel interessant.

Basis informatie over jouw profiel.

De wereldkaart

Vanaf hier wordt het echter interessant. Het volgende wat je ziet is een wereldkaart met daarop jouw eigendommen. Zo kun je snel zien waar je in de wereld al eigendommen bezit. Om het risico van je investering te beperken is het slim om je aankopen over de wereld te spreiden. Deze kaart laat zien of je dat doet of dat je juist heel sterk in een enkel continent aanwezig bent. Hoe groener het land, hoe meer eigendommen je hebt in dat land.

Er staan ook circels in de landen. Hoe groter het circeltje hoe meer tegels dat eigendom heeft. Ook zie je sommige circels helderder rood gekleurd zijn. Hier liggen meerdere eigendommen over elkaar op de kaart. Als je inzoomt op de wereldkaart zul je zien dat deze naast elkaar liggen.

De wereldkaart laat zien waar jouw eigendommen zich bevinden in de wereld.

Tijdreeksen

Het volgende wat je ziet is een aantal tijdreeksen. Deze geven inzicht in je net worth, je investering en het aantal tegels dat je hebt afgezet over de tijd. Strategisch gezien heb je er niet zo heel veel aan maar het is zeker leuk om te zien en bij te houden voor later!

Tijdreeksen die inzicht geven in je net worth, investering en hoeveel tegels je hebt over tijd.

Distributie van je tegels

De data die wordt weergegeven in de cirkeldiagram en radar diagram zijn nuttige informatie om een all-round portfolio te bouwen. Linksboven staat een cirkeldiagram dat de verhouding van het aantal eigendommen met klasse 1, 2 en 3 weergeeft. Lagere landklassen hebben voordelen in het spel met betrekking tot het verdienen van geld. Je wilt dus zorgen dat je zo veel mogelijk klasse 1 en klasse 2 land koopt. Deze grafiek geeft daar snel een goed beeld van.

Linksonder zie je een zelfde circeldiagram maar ditmaal wordt niet de verhouding tussen het aantal eigendommen per landklasse weergeven maar hoeveel waarde je in elke landklasse hebt. Je ziet dat bij ons er veel waarde in klasse 3 zit. Dit komt omdat onze US eigendom 20.000 euro waard is terwijl de rest een veel lagere waarde heeft. Met andere woorden, het meeste van onze net worth zit in klasse 3 land. Niet ideaal, maar het was een koopje met 90% korting!

Rechtsboven geeft een circeldiagram weer in welke landen je tegels hebt, en hoe groot het aandeel van dat land in je totale portfolio heeft. Hier kan je snel zien of je misschien teveel investeert in een enkel land wat meer risico met zich mee brengt.

Ten slotte zie je rechtsonder een zogenaamd radar diagram die in dit gevaal aangeeft hoeveel tegels je in elk continent hebt.

Lijst van eigendommen

Je profiel pagina sluit af met een lijst van eigendommen. In de tabel kan je snel zien wat de marktwaarde is. Voor hoeveel je het stuk grond gekocht hebt en hoeveel de waarde al gestegen is. Ook zie je direct welke landklasse het eigendom heeft.

De belangrijkste functie is echter dat je in deze lijst kan zoeken! Als je veel eigendommen hebt moet je paginas door scrollen in de Earth 2 app. Deze lijst geeft je de mogelijkheid om direct naar een eigendom te gaan wat je zoekt.

Lijst van je eigendommen.

Laatste woorden

Een analyse van je profiel doen kan je helpen om gebalanceerd te investeren in Earth 2. Daarnaast geeft het leuke statistieken over je eigen profiel en inzicht hoe het met je portfolio gaat over de tijd heen. Doe er je voordeel mee!

Wil je ons bedanken voor het bijhouden van de site? Gebruik onze code “SLTJSIBQ6W” bij landaankopen voor 5% korting voor jou en voor ons! Zo houden wij deze site draaiende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *