Land Income Tax (LIT) problemen opgelost en Withdrawal mededeling

Enkele dagen geleden heeft het Earth 2 team een upgrade uitgerold om LIT automatisch uit te keren. Zoals velen al merkten werkte dit niet helemaal naar behoren. De ene dag kwam er wat binnen, een volgende dag sommige eigendommen meerdere keren en weer een andere dag helemaal niets. Het Earth 2 team geeft nu inderdaad aan dat er een probleem was met de upgrade en dat ze deze hebben opgelost.

De misgelopen LIT van afgelopen dagen zou nu moeten zijn bijgeschreven en vanaf nu zou het weer automatisch dagelijks moeten worden uitgekeerd.

Vandaag zou ook een mededeling moeten volgen omtrent withdrawal. Zoals je in ons artikel kunt lezen gaat dit nog niet helemaal soepel momenteel. Wij wachten al weken op onze uitbetaling van $50. Het Earth 2 team geeft aan te begrijpen hoe frustrerend dit is en dat ze echt zullen uitbetalen. Het zal nog geen complete oplossing zijn maar een verbetering. Wat dan de complete oplossing is blijft de vraag maar het zou automatisch uitkering kunnen zijn in de toekomst.

We houden jullie op de hoogte!

Wil je ons bedanken voor het bijhouden van het laatste nieuws? Gebruik onze code “SLTJSIBQ6W” bij landaankopen voor 5% korting voor jou en voor ons! Zo houden wij deze site draaiende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *