Logan Paul stapt in op de Earth 2 trein?!

Logan Paul is een youtuber met 22.8 miljoen volgers. Hij is de youtuber achter de controversiële video over “Suicide Forest“. Veel van zijn volgers zijn erg fanatiek en volgen hem overal. Toen Logan Paul Pokemon op zijn kanaal zette was er een grote stijging te zien in 2020 voor Pokemon. Hij investeert nu 5000 dollar, een klein bedrag voor hem, in wat in de video “een andere universum” wordt genoemd. Het grote vermoeden is dat dit Earth 2 zou kunnen zijn. Hij geeft zelf direct aan dat het nog niet bekend mag worden wat aangeeft dat hij dit zelf wil uitbrengen op zijn kanaal en misschien wel marketing inkomsten voor wil vragen.

Logan Paul is zo invloedrijk dat hij niet voortijdig kan zeggen waar hij mee bezig is omdat dan een enorme community er op zou duiken. Als het inderdaad Earth 2 is dan zou hij waarschijnlijk tegelijk met de Earth 2 (Fase 2) trailer het nieuws naar buiten brengen. Dit zou een enorme groei kunnen veroorzaken in Earth 2.

Stay tuned!

Update: het account van Logan Paul vind je hier:

https://app.earth2.io/#profile/d9510f75-c590-4601-8333-a1a271b79b12

Wil je ons bedanken voor het bijhouden van het laatste nieuws? Gebruik onze code “SLTJSIBQ6W” bij landaankopen voor 5% korting voor jou en voor ons! Zo houden wij deze site draaiende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *