Meest populaire landen 1-15 Januari

Welke landen zagen de hoogste stijging in landwaarde tussen 1 Januari en 15 Januari. Zuid-Korea ging exceptioneel hard nadat op verscheiden Discord kanalen werd gescandeerd dat het binnen een paar uur van niets naar class 2 zou gaan. Italië ging al langer goed net als onze oosterburen, Duitsland.

Je ziet direct het effect van de “Fear Of Missing Out” bij Earth 2, vooral bij het opkopen van de klasse 1 tegels. Één bericht op Discord kan een kettingreactie veroorzaken waarmee het bericht een zichzelf vervullende voorspelling wordt.

Let er wel op als je zulke grafieken tegenkomt dat de waarde van een tegel in een land voor heel het land geldt terwijl hij eigenlijk vooral bepaald wordt door de populaire locaties in dat land. Nederland steeg bijvoorbeeld tussen 3 januari en 15 januari van $1.11 naar $2.90. Echter is die prijs vooral bepaald door locaties als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Als jij een stuk land bezit in Den Helder dan kan je die momenteel waarschijnlijk niet voor die prijs verkopen.

Nederland blijft goed gaan overigens. De afgelopen 24 uur steeg de prijs per tegel met $0.119 en er zijn al ruim 337.000 tegels verkocht. Om dit in perspectief te plaatsen, in de USA zijn er ‘slechts’ 595.000 tegels verkocht. Wel kost een tegel daar nu al $38, vooral door New York natuurlijk.

Het is interessant om te zien welke landen snel stijgen maar momenteel is alles nog te onrustig om er echt iets over te zeggen. Wij zullen het bijhouden en zodra er strategieën op gebaseerd kunnen worden horen jullie het van ons!

Heeft dit artikel je geholpen? Help ons om deze site actueel te houden en gebruik onze code “SLTJSIBQ6W” om 5% korting voor jou en voor ons te krijgen bij je volgende aankoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *