Megasteden: de lijst met locaties (continue bijgehouden)

In ons recente nieuws schreven we al meerdere malen over wat megasteden zijn en het belang van megasteden in de metagame van Earth 2. Megasteden blijven groeien en meer en meer steden ontstaan op plaatsen waar in de echte wereld geen grote steden liggen. De community van Earth 2 is nu begonnen bij te houden waar deze steden liggen. Een uiterst handige lijst die continue bijgehouden wordt vind je hier.

Een excel die continue updates krijgt. Meerdere tabs met allemaal steden die aan het ontstaan zijn.

We verwachten dat tussen de grote steden in deze lijsten handel zal ontstaan. Ze zullen snel groeien doordat er groepen mensen samenwerken om zo de groei te bevorderen. Er worden al afspraken gemaakt om in fase 2 en verder onderling te handelen voor gunstige prijzen, elkaar grondstoffen te lenen om zo samen explosief te groeien, etcetera.

Bewaar deze link, gebruik deze gids als een navigatiehulpmiddel terwijl je door Earth 2 vliegt. Deze steden zijn allemaal door gebruikers geconceptualiseerd en opzettelijk gemaakt. Willekeurige verzamelingen van mensen in bestaande stadscentra tellen niet mee. Elke stad in de lijst heeft een visie. Kopen in E2-steden zoals die in deze gids zijn opgenomen, is een slimme zet, omdat je de energie en promotiekracht van het collectief gebruikt om meer mensen naar de respectieve locaties te trekken, wat ten goede zal komen aan iedereen die er al eigendommen in heeft.

Doe er jullie voordeel mee!

Wil je ons bedanken voor het bijhouden van de site? Gebruik onze code “SLTJSIBQ6W” bij landaankopen voor 5% korting voor jou en voor ons! Zo houden wij deze site draaiende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *