Paaseieren zoeken in Earth2

Paaseieren zoeken in Earth2, het zal in maart gebeuren! Een van de doelen van het Earth2 team is altijd geweest dat Earth 2 een plek zou worden waar inspanning kan leiden tot kansen. Deze jacht is in zekere zin het begin van een dergelijke ideologie.

De jacht is nog niet begonnen en er zal ruimschoots worden gewaarschuwd voordat hij begint. Het spel zal ook eerlijk zijn en regels bevatten. Dit is de introductie van het Easter Egg-concept op Earth2, maar het betekent niet dat Easter eggs altijd op deze manier vorm zullen krijgen, er kan meer aan de hand zijn dan wat je ziet.

Prijzen

Er hangen verschillende prijzen aan de eieren. Hier onder zie je welke eieren welk bedrag opleveren. Er wordt al gespeculeerd op discord dat de kleuren biomes op aarde voorstellen. Er zijn zelfs mensen die de textuur platgeslagen hebben om te kijken of er misschien coordinaten in verborgen zitten. Bijvoorbeeld bij de geel/rode van 1000EU,- zou er zou een coordinaat tevoorschijn komen.

Het idee dat het uiterlijk van de eieren belangrijk zou zijn kwam voort uit deze reactie van Shane toen mensen er naar vroegen:

Shane geeft een ontwijkend antwoord op de vraag of het uiterlijk van de eieren belangrijk is.

Echter de theorie dat het uiterlijk een verborgen coordinate zou bevatten werd weer wat lastiger om te geloven door de volgende reactie van Shane:

Shane geeft een hint dat de eieren misschien niet op de map gevonden hoeven te worden.

Hoe het ook zit, het zal een leuke activiteit zijn in Earth 2. Zorg dat je er bij bent!

NFT -Non fungible tokens

Als laatste valt nog op dat Shane de hashtag NFT, wat staat voor Non-fungible token, gebruikt. Non-Fungible Token (NFT) is een digitaal bestand waarvan de unieke identiteit en eigendom wordt geverifieerd op een blockchain (een digitaal grootboek). NFT’s zijn onderling niet uitwisselbaar (niet fungibel). Een NFT wordt gemaakt door een bestand, zoals een digitaal kunstwerk, te uploaden naar een NFT-veilingmarkt. Hierdoor wordt een kopie van het bestand gemaakt, die als NFT wordt geregistreerd in het digitale grootboek. De NFT kan vervolgens worden gekocht met cryptocurrency en doorverkocht. NFT’s worden gebruikt om digitale items te commodificeren, zoals digitale kunst, items uit videogames of muziek. Toegang tot een kopie van het bestand is niet beperkt tot de eigenaar van het token.

Of dit betekend dat de eieren misschien als NFTs zullen fungeren, wat de prijs vele malen hoger zal maken dan wat er nu op de eieren staat geschreven, is op dit moment onbekend..

Wil je ons bedanken voor dit artikel? Gebruik onze code “SLTJSIBQ6W” bij landaankopen voor 5% korting voor jou en voor ons! Zo houden wij deze site draaiende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *