Speculatie: Earth 2 samenwerking met Facebook

Een goed uur geleden kwam TheRealRandyChavez met een wel heel opmerkelijke bevinding. Hij vond, naar eigen zeggen, bewijs dat Earth 2 samenwerkt met Facebook. Dit baseert hij op het feit dat als je naar een eigendom gaat en daar het blockid kopieert en deze invoert in de search bar van etherscan die je kan bereiken via je Settings en deze resultaten weer in DMscan invoert dan hier aangegeven wordt dat er een relatie is met Libra welke weer met facebook verbonden is. Hij geeft ook aan dat er alleen Earth 2 ads zijn op Facebook en geen een ander kanaal, wat het vermoeden verder versterkt. Ook een samenwerking met Oculus zou gunstig zijn omdat alles verbonden zou kunnen zijn.

Of het waar is laten we even in het midden, het is nog te vroeg om er iets over te zeggen. Kijk het filmpje en besluit voor jezelf! TheRealRandyChavez is overtuigd. Natuurlijk zou zo’n samenwerking een enorme groei veroorzaken voor Earth 2.

Wil je ons bedanken voor het bijhouden van het laatste nieuws? Gebruik onze code “SLTJSIBQ6W” bij landaankopen voor 5% korting voor jou en voor ons! Zo houden wij deze site draaiende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *