Uitbreiding Earth 2 team met nieuwe ontwikkelaar

Earth 2 maakt vandaag via haar Twitter kanaal bekend dat er een nieuwe ontwikkelaar aan het team is toegevoegd. Zijn naam is Ralf C. Adam, een Duitser met meer dan 25 jaar ervaring in de game-industrie.

Teamlid Wolfgang Walk kende Ralf en zijn kwaliteiten uit eerdere samenwerkingen. Nu heeft Wolfgang Ralf overgehaald om ook voor Earth 2 te gaan werken.

Op Ralf C. Adam zijn LinkedIn account is te zien dat hij allerlei belangrijke functies heeft bekleed bij meerdere bedrijven. Zo is hij VP publishing geweest bij Gameforge, heeft hij freelance werk gedaan voor Disney, MTV en Eidos. Enkele games waar hij aan gewerkt heeft zijn: Desperados: Wanted Dead or Alive, Settlers 6 en meer recent Dawn of Steel. Ook is hij regelmatig spreker geweest op grote conferenties als Devcom. Zijn werkzaamheden voor Earth 2 staan ook netjes op zijn profiel vermeld.

Zijn expertises zijn volgens hemzelf:

* Executive Level experience in project management, game design, leadership and producing
* In-depth knowledge of games and game development

Dat komt dus uitstekend van pas bij de verdere ontwikkeling van Earth 2!

Shane Isaac, CEO Earth 2:

Ralf heeft ons reeds enkele weken geadviseerd. Hem nu permanent aan het team toevoegen is een logische volgende stap. Dat we Ralf hebben kunnen overtuigen om voor ons te komen werken, is een bewijs naar onszelf dat we op de goede weg zijn.

Wolfgang Walk, gameplay concept & design:

Ik ben zeer gelukkig om met Ralf één van de beste producers ter wereld aan mijn zijde te hebben. We kennen elkaar al jaren. Ik vertrouw hem door en door. Tevens heb ik persoonlijk een zeer goede band met Ralf.

Het aantrekken van Ralf lijkt dus een goede ontwikkeling voor het Earth 2 team!

Heb je dit met interesse gelezen? Steun Earth2io.nl

Gebruik code SLTJSIBQ6W bij landaankopen en krijg 5% korting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *