Verschillende fases in Earth 2

Van tijd tot tijd zullen we informatie krijgen over komende fasen. Er zijn een aantal interne fasen die nog niet worden vermeld vanwege vertrouwelijkheid en commerciële redenen.

Wat het Earth2 team zegt is dat ze zich sterk inzetten voor het uitbreiden van de doeleinden achter Virtual Land in Earth 2 en uiteindelijk het verhogen van de vraag naar en de waarde voor dat land.

Fase 1 – Claim land

Deze fase omvat de mogelijkheid om te claimen, kopen, verhandelen, bieden, grondhandelsprijzen analyseren en meer. U kunt hier meer lezen over enkele functies van de webapp die fase 1 ondersteunen.

Fase 2 – Middelen

De middelen zullen zo vroeg mogelijk in de eerste helft van 2021 worden vrijgegeven. Het vereist de mogelijkheid voor Virtual Land om te beginnen met het genereren van verschillende soorten hulpbronnen die van vitaal belang zullen zijn voor bouw- en economische doeleinden in Earth 2. Deze hulpbronnen zullen tussen gebruikers verhandeld kunnen worden voor andere hulpbronnen of kredieten. In de toekomst zullen gebruikers die middelen nodig hebben om te bouwen of voor andere doeleinden, middelen moeten genereren of verzamelen of ze moeten kopen met credits van gebruikers die aandelen hebben. Het Earth2 team zal ook details vrijgeven over algemeen gebruik van de verschillende bronnen. Meer volgt!

Fase 3 – Terrein

In fase 3 krijgen gebruikers voor het eerst toegang tot het Earth 2-terreinsysteem! Meer volgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *