Wanneer Dubai? Het is eindelijk bekend!

Vlak na de lancering van Earth 2 was het niet meer mogelijk om landtegels in bepaalde landen te kopen. De redenen hiervoor waren divers, maar veelal van culturele of religieuze aard. Eén van die landen is Dubai. We schreven er al eens een artikel over. Vragen als waarom het niet mogelijk is, wanneer het wel mogelijk wordt, of dit aangekondigd wordt en zo ja wanneer passeerden met grote regelmaat de revu op forums, social media en communities als Discord.

De vraag wordt nu dan eindelijk beantwoord!

Het kopen van landtegels in Dubai start 20 maart om 22:00!

Prijs landtegels Dubai

Bij de start van Earth 2 was de prijs van alle landtegels in alle landen gelijk, namelijk $0,10. Ondertussen is de prijs in alle landen flink gestegen, met als koploper USA met op dit moment $50,- per tegel! De prijs in Nederland is nu $5,62. De vraag is nu of Dubai ook, net als alle andere landen, open zal geen met een prijs van $0,10. Het is nog niet zeker, maar Shane zei er op de Discord dit over:

Niet alleen Dubai komt beschikbaar

Het is niet alleen Dubai wat ‘open’ gaat voor verkoop van landtegels, ook de 6 andere Emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten (UAE) zullen beschikbaar zijn. Dit zijn Abu Dhabi, Ajman, Fujairah, Ras Al Khaimah, Sharjah and Umm Al Quwain. In deze andere Emiraten zijn ook goede locaties te vinden. Denk daarbij aan het Formule 1 circuit in Abu Dhabi. Fujairah zou ook interessant kunnen zijn, omdat het in de echte wereld alleen voor Emirati (geboren in UAE) mogelijk is om land te kopen.

Wil je ons bedanken voor het bijhouden van het laatste nieuws? Gebruik onze code “SLTJSIBQ6W” bij landaankopen voor 5% korting voor jou en voor ons! Zo houden wij deze site draaiende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *