Wat is Earth2.io

Earth 2 is een futuristisch concept voor een tweede aarde; een metaverse, tussen virtuele en fysieke realiteit waarin real-world geolocaties op een gesegmenteerde kaart overeenkomen met door gebruikers gegenereerde digitale virtuele omgevingen. Deze omgevingen kunnen eigendom zijn, gekocht, verkocht en in de nabije toekomst grondig aangepast worden.

Een virtuele 1:1-schaalversie van de aarde is onvermijdelijk en Earth 2 is het begin van deze opwindende toekomst. Fase 1 is nu live en vertegenwoordigt de centrale wereldwijde instantie die het eigendom van digitale activa en eigendommen wil bepalen in deze futuristische virtuele metaverse van de aarde.

Gebouwd bovenop MapBox-technologie, heeft het team van Earth 2 een geografisch gekoppelde digitale rasterlaag gecreëerd die zich over de hele planeet uitstrekt, waardoor mensen het eigendom van Virtual Land in de vorm van tegels kunnen claimen. Het is de visie dat Virtual Land in de loop van de tijd in waarde zal toenemen op basis van de vraag, locatie en verdienpotentieel, ongeveer op dezelfde manier als fysiek land. Dus zorg ervoor dat je in een vroeg stadium je eigen land claimt op belangrijke locaties over de hele wereld!

Earth2 is het begin van het toekomstige virtuele bestaan ​​van de wereld en vandaag heb je de kans om een ​​deel van deze ongelooflijke toekomst te bezitten.

Lees meer over Earth2:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *