Wat is inkomstenbelasting (Periodic Income (LIT))

Op aangekochte grond wordt inkomstenbelasting verdiend, ook wel Periodic Income of Land Income Tax (LIT) genoemd. De grondklasse bepaalt de schijf van de inkomstenbelasting en deze wordt dagelijks verdiend. Inkomstenbelasting wordt alleen betaald wanneer er tegels worden verkocht in het land waar je je eigendom bezit. Inkomstenbelasting stopt ook wanneer alle tegels in een land verkocht zijn. Dit zorgt er voor dat het mogelijk is voor het Earth 2 team om inkomstenbelasting te betalen zonder dat ze daar verlies op draaien. Effectief krijg jij als vroege eigenaar van tegels in een land een (klein) percentage van de alle nieuw verkochte grond in het land waar jij al tegels bezit. Als een bedankje voor het vroege inkopen in dat land.

De formule is op dit moment onbekend. Wel is duidelijk dat de inkomsten per klasse verschillen.

  • Klasse 1 = 0-100k landtegels verkocht = meeste inkomstenbelasting
  • Klasse 2 = 100k-300k landtegels verkocht = minder inkomstenbelasting
  • Klasse 3 = 300-500k landtegels verkocht = haast geen inkomstenbelasting
  • Klasse 4 = 500k+ landtegels verkocht = 0% inkomstenbelasting
  • Klasse 5 = 0%. Klasse 5 is nog niet officieel bekend. Momenteel wordt het aangeduid als “niet klasse 1-4”.

U ontvangt geen inkomstenbelasting op kleine eigendommen totdat de waarde voor het onroerend goed $0,01 bereikt, dus als u slechts een paar tegels bezit, verwacht dan niet dagelijks inkomstenbelasting te krijgen. Het wordt dagelijks betaald zodra de servers zijn bijgewerkt.

Inkomstenbelasting wordt momenteel met terugwerkende kracht uitbetaald. Dit gaat in rondes. Je kan zien of je al wat gehad hebt in je “Transactions” overzicht. Je kan hier filteren op “Income (Land class)” om het snel te zien.

Je vindt je ontvangen inkomstenbelasting onder “transactions”.

Dit ziet er dan zo uit:

Inkomstenbelasting betaald over je eigendommen.