Wat is land klasse

Land klasse, of “land class” hebben invloed op de inkomsten die je krijgt van een tegel in earth2. Alle aangekochte landtegels hebben een “Klasse”. Deze klasse wordt bepaald door het aantal tegels in hetzelfde land dat vóór de verkoop van de tegels is gekocht. Onderstaande klassen zijn op basis van wat de community nu heeft gemeten. De limieten moeten gezien worden als rond die waarden.

  • Klasse 1: De eerste 100.000 tegels die in een land worden verkocht.
  • Klasse 2: tegels die in een land tussen 100.000 en 300.000 worden verkocht.
  • Klasse 3: tegels verkocht tussen 300k en 600k in een land.
  • Klasse 4: Alle tegels die na 600.000 in een land worden verkocht.

Een manier om de landklasse te bepalen voordat u koopt, is door op de markt naar land te zoeken voor de verkoop van het betreffende land of door de pagina’s met landstatistieken te gebruiken om te zien hoeveel tegels er in het land zijn verkocht. Een snellere manier is om fan sites te gebruiken die statistieken geven. Gebruik bijvoorbeeld https://earth2stats.net/, deze laat direct de land klasse zien voor nieuwe tegels.

land klasse heeft onder andere invloed op de inkomstenbelasting die je krijgt op je land. Het heeft daarnaast invloed op twee andere factoren om geld te verdienen met je land. Die kan je hier lezen.